Kompagnihusets samarbejdspartnere

Nyd forplejning til alle typer arrangementer

Vi skaber rammerne for jeres næste arrangement

Plads til historiske begivenheder

Kompagnihuset har i mange år været stedet når byen forretningsliv skulle mødes om de de svære og de nemme beslutninger. Udvikle samarbejdet med deres partnere. Lave nye fællesskaber og gode aftaler.

Den tradition vil vi gerne holde i live.
Vi har samarbejde med en lang række af byens bedste spisesteder som kan sørge for forplejning til jeres næste arrangement i Kompagnihusets lokaler.

Vi har også et samarbejde med blomsterhandler Claus Andersen, som kan hjælpe dig med at ramme den perfekte stemning til dit kommende arrangement.

Vi er altid på jagt efter gode samarbejdspartnere, så skulle du have et ønske om at samarbejde med Kompagnihuset, så er du velkommen til at kontakte os

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Kompagnihuset, som både er lokalt og ligger tæt på. Et samarbejde der efter Kompagnihusets nye tiltag med faciliteter og udstyr har skabt et professionelt flow og givet os endnu flere muligheder som cateringpartner. Vi håber samarbejdet vil fortsætte mange år i fremtiden.

Jesper Bækkel
Indehaver, Bækkels Gastronomi

Hotel Vinhuset

Hotel Vinhuset, Næstved tilbyder mad ud af huset til dit næste arrangement i Kompagnihuset.

Vi kan både være behjælpelige med morgenmad, lidt godt til formiddagspausen, frokost, eftermiddags kage eller en lækker årstidens buffet.

Noer’s to go

Står du og skal holde fest – er du meget velkommen til at se på vores hjemmeside www.Noerstogo.dk, hvor du kan se hvilke menuer vi tilbyder. Skulle du have andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os

Baekkels_011-1-1024x731

Bækkels Gastronomi

Bækkels Gastronomi er et moderne cateringfirma, der har afsæt i stolte faglige håndværkstraditioner, hvor dejen er sur og råvaren frisk.

Med andre ord mad, der afspejler den tid, vi lever i. Vi leverer madoplevelser

Claus Andersen – Lar’t des Fleurs

Hos Claus Andersen – Lar’t des Fleurs arbejder vi med blomster, på en passioneret, kreativ og nytænkende måde, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette stemning til dit arrangement. –

Blev bygget for at samle folk til møde og fest

Historien om Kompagnihuset

Erhverv

Dagsmøder, foredrag, teambuilding, præsentationer mulighederne er mange. Vi tilbyder moderne udstyr i historiske rammer.
Læs mere

Privat

Vi tilbyder et anderledes rum, når der skal være når livet særlige begivenheder skal fejres. Norden ældste gildehus har samlet byens folk siden middelalderen.
Læs mere

Kultur

Foredrag, musik, fernisering, ja, Kompagnihuset rum og rammer kan give den lille særlig tvist og stemning du søger.
Læs mere 

0
    0
    Din booking
    Ingen booking nuTilbage til booking