Kompagnihuset for erhverv

Flot og anderledes mødelokale i Næstved ​

Når du skal bruge et charmerende og anderledes mødelokale i Næstved eller omegn, så snyd ikke dig selv for en historisk oplevelse i Danmarks ældste gildehus – Kompagnihuset.

Et anderledes og spændende hus med hele to indbydende sale, der er ideelle til enhver form for arrangementer, hvor der skal forsamles mange mennesker til vigtige møder eller festlige begivenheder.

Uanset hvilket arrangement, I skal holde, så har vi i Kompagnihuset, faciliteterne og den hyggelige atmosfære til at sikre, at du og dine gæster får en spændende dag.

Kompagnihuset er udstyret med den nyeste teknologi og AV-udstyr – med bluetooth og Video ON Demand, kan du nemt afspille dine egen digitale lydfiler, afholde videomøder og præsentationer.

Når du holder dit arrangement i vores mødelokale i Næstved, er der både mulighed for at nyde atmosfæren i de smukke lokaler, der er opført helt tilbage i Middelalderen, samt nyde den smukke natur, der omgiver Kompagnihuset. Med andre ord er du sikret en unik og anderledes oplevelse, når du holder arrangementer i Kompagnihuset, lige midt i Næstved centrum.

Det var en meget stor fornøjelse – det er nogle år siden, vi sidst har lejet det smukke hus – og hvor er det dog blevet flot og meget funktionelt med det nye køkken i forrummet – meget lækkert og imødekommende… Og superflot tilstand at komme til – rengøringen til et 13’tal med pil opad i alle kroge – meget, meget lækkert.

Systemet med koden til døren fungerer også bare helt perfekt. Så herfra – stor tak! Vi glæder os allerede til at komme tilbage igen en anden god gang!

Jørgen Melchiorsen

Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed

Priser for leje af kompagnihuset

Alle priser er inkl. standard rengøring og ex. moms.

Salen i stuen

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 960 kr. plus moms

+ 160 kr. pr. time plus moms (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
3.250 kr. plus moms

Salen i kælderen

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 640 kr. plus moms

+ 120 kr. pr. time plus moms (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
2.560 kr. plus moms

Hele huset

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 1.200 kr. plus moms

+ 240 kr. pr. time plus moms (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
5.040 kr. plus moms

Konferencelokale

Hold dine møder i vores flotte mødelokaler i Næstved

Selvom vores lokaler er opført i Middelalderen ( iår 1494), så har vores hus gennemgået løbende renoveringer gennem tiden, der sikrer topmoderne faciliteter og det tekniske udstyr, som det kræves, når der skal holdes mindre eller store møder.

Du får derfor et mødelokale i Næstved med nyt, moderne A/V udstyr og nyindrettede lokaler, uden at gå på kompromis med den hyggelige atmosfære og middelalderlige stemning, som den flotte byggestil rummer. Det har vi bevaret, og det er vi stolte af at kunne dele med vores besøgende, så de kan få smag på, hvad et selskabslokale, opført i Middelalderen kan give af charme og liv til et rum.

Mødelokale i Næstved til enhver begivenhed

I Kompagnihuset byder vi alle velkommen, der gerne vil have krydret deres specielle arrangement eller anledning med den unikke historiske oplevelse, man får, når man holder et større arrangement i charmerende og historiske lokaler i Kompagnihuset.

Vi afholder både bryllupper, konfirmationer, receptioner, konferencer, vigtige møder og generalforsamlinger alle med samme vision for øje; at vores besøgende skal have en fantastisk dag i vores smukke, charmerende lokaler, samt i de naturskønne omgivelser, Kompagnihuset er placeret i. Når du besøger vores mødelokale i Næstved, kan du derfor forvente en anderledes, men utrolig spændende dag i et hus, der oser af middelalderlig charme og hyggelig atmosfære. Vores konferencelokaler danner ligeledes rammer for fantastiske og inspirerende konferencer og præsentationer.

Mødelokale
Konferencelokale

Har du spørgsmål til vores mødelokale i Næstved?

Vil du gerne vide mere om vores hus, vores historie, eller har du praktiske spørgsmål i forbindelse med leje af vores mødelokale i Næstved? Så tøv ikke med at kontakte os på info@kompagnihuset.dk eller på telefonnummer 81 44 22 93. Så besvarer vi naturligvis gerne de spørgsmål, du måtte have.

Mangler du informationer om huset, vores lejepriser, eller informationer om vores renoveringsprojekter, eller søger du måske et festlokale eller selskabslokale? Så er du også velkommen til at gå på opdagelse her på siden, hvor du kan finde de fleste informationer om Kompagnihuset. Vi ser frem til at slå dørene op for lige præcis dit arrangement! Velkommen.

Åbent tag

50 nysgerrige 
Fredag den 11. juni mellem klokken 13 og 15, var der guidet rundtur under den store presenning. Arkitekten og entreprenøren delte ud af deres viden.
Læs mere om “Projekt Nyt Tag”

Næstveds Søjler

Tilbage til fortiden 
Næstved blev tryllet tilbage til middelalderen den 26. – 28. august. Kompagnihuset kunne med glæde danne rammerne for åbningsmiddagen. Tak for en god festival.  
Læs mere om Næstveds Søjler på deres hjemmeside

Samarbejde

Kompagnihuset har været en del af Næstveds kultur- og erhvervsliv i mange hundrede år. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde de historiske rammer til nye møder, nye ideer og nye eventyr. 
Kontakt os og hør mere om mulighederne for samarbejde

0
    0
    Din booking
    Ingen booking nuTilbage til booking