Kompagnihuset for erhverv

Et smukt og anderledes konferencelokale på Sjælland

Er du på udkig efter et smukt og rummeligt konferencelokale på Sjælland? Så er du kommet til det rette sted. I hjertet af Næstved ligger Kompagnihuset – Danmarks ældste gildehus, som er opført i Middelalderen i smukke, naturskønne omgivelser.

Et spændende og anderledes hus med indbydende, store lokaler, der både har topmoderne A/V udstyr og en charmerende og hyggelig atmosfære, der er ideel til en lang række arrangementer, som både kræver plads og moderne faciliteter.

 

Kære Næstved Nostalgiske Selskab.
Tak for en fantastisk aften i det smukke Kompagnihus.
Bygningens historiske vingesus satte rammerne for en rigtigt god aften hvor byens Round Table klubber var kaldt til fællesmøde.
Alt fungerede / intet manglede og det nye forrum er simpelthen en fornøjelse og et kæmpe plus når man skal anrette og afvikle større arrangementer.
Tak for lån på vegne af RT-23 / RT323 / RT423 / RT23Ex05.

Jens Ravn, AV-Huset

Priser for leje af kompagnihuset

Alle priser er inkl. standard rengøring og ex. moms.

Salen i stuen

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 960 kr. plus moms

+ 160 kr. pr. time plus moms (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
3.250 kr. plus moms

Salen i kælderen

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 640 kr. plus moms

+ 120 kr. pr. time plus moms (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
2.560 kr. plus moms

Hele huset

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 1.200 kr. plus moms

+ 240 kr. pr. time plus moms (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
5.040 kr. plus moms

Konferencelokale

Konferencelokale på Sydsjælland til ethvert slags arrangement

I Kompagnihuset slår vi dørene op for en lang række arrangementer, hvor der er brug for plads til at udfolde sig. Vi tilbyder forplejning, hvis det ønskes, og vi har masser af parkeringspladser til rådighed for vores besøgende. Er du glad for naturen, så er Kompagnihuset også det helt rette konferencelokale på Sjælland til jeres arrangement. Vi ligger nemlig i utroligt naturskønne områder, hvor man kan strække benene og nyde den smukke natur i ro og mag. Vores konferencelokale på Sjælland er oplagte til:

 • Store møder
 • Workshops
 • Generalforsamlinger
 • Seminarer
 • Koncerter
 • Receptioner


Med andre ord er Kompagnihuset det perfekte konferencelokale til dig, der har brug for de helt rette faciliteter, men også gerne vil holde dit arrangement i et lokale, der byder på en anderledes og charmerende atmosfære end nyere og mere traditionelle konferencelokaler. Snyd ikke dig selv for en autentisk og historisk oplevelse og hold dit næste store arrangement i Nordens ældste gildehus på Sjælland. Så er du sikret et fantastisk arrangement, og en anderledes historisk oplevelse som prikken over i’et for dig og dine gæster.

Danmarks mest velbevarede konferencelokale på Sjælland

Kompagnihuset blev i Middelalderen bygget med det formål at samle mennesker til alt fra fest og farver til vigtige møder og forsamlinger. Visionen var dengang at skabe et rum, der kunne samle mennesker om gode oplevelser og begivenheder og møder, hvor vigtige dagsordener skulle drøftes. Denne vision lever videre i dag, i de selv samme lokaler – og det er vi utroligt stolte af.

For at sikre at huset har kunne modstå tidens tegn, har vi renoveret taget og foretaget vedligeholdelsesarbejde i de smukke lokaler, så bygningen er velbevaret og flot trods sin historiske baggrund. Du kan derfor trygt booke Kompagnihusets mødelokaler til dit næste store arrangement – vi har flotte, nyindrettede lokaler og moderne udstyr til rådighed, der sammen med bygningens charme, sørger for det bedste af to verdener i de historiske og charmerende konferencelokaler på Sjælland.

Konferencelokale
Konferencelokale

Har du spørgsmål til vores flotte konferencelokale på Sjælland?

Har du spørgsmål til leje af Kompagnihuset festlokaler, selskabslokaer eller konference og mødelokaler, eller vil du gerne høre mere om vores historie? Så kan du læse meget mere her på hjemmesiden, hvor vi både har delt husets historie, lejepriser, samt vores renoveringsprojekter gennem tiden. Har du brug for at snakke med os direkte, er du velkommen til at kontakte os på info@kompagnihuset.dk eller telefonnummer 81 44 22 93. Så besvarer vi gerne de spørgsmål, du måtte have. Vi glæder os til at byde jer velkommen til lige præcis jeres særlige arrangement eller anledning i Kompagnihuset – Danmarks ældste konferencelokale på Sjælland.

Åbent tag

50 nysgerrige 
Fredag den 11. juni mellem klokken 13 og 15, var der guidet rundtur under den store presenning. Arkitekten og entreprenøren delte ud af deres viden.
Læs mere om “Projekt Nyt Tag”

Næstveds Søjler

Tilbage til fortiden 
Næstved blev tryllet tilbage til middelalderen den 26. – 28. august. Kompagnihuset kunne med glæde danne rammerne for åbningsmiddagen. Tak for en god festival.  
Læs mere om Næstveds Søjler på deres hjemmeside

Samarbejde

Kompagnihuset har været en del af Næstveds kultur- og erhvervsliv i mange hundrede år. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde de historiske rammer til nye møder, nye ideer og nye eventyr. 
Kontakt os og hør mere om mulighederne for samarbejde

0
  0
  Din booking
  Ingen booking nuTilbage til booking