Konferencelokaler til erhverv

Smukke og anderledes konferencelokaler på Sjælland

Er du på udkig efter smukke og rummelige konferencelokaler på Sjælland? Så er du kommet til det rette sted. I hjertet af Næstved ligger Kompagnihuset – Danmarks ældste gildehus, som er opført i Middelalderen i smukke, naturskønne omgivelser.

Et spændende og anderledes hus med indbydende, store konferencelokaler, der både har topmoderne A/V udstyr og en charmerende og hyggelig atmosfære, der er ideel til en lang række arrangementer, som både kræver plads og moderne faciliteter.

Kære Næstved Nostalgiske Selskab.
Tak for en fantastisk aften i det smukke Kompagnihus.
Bygningens historiske vingesus satte rammerne for en rigtigt god aften hvor byens Round Table klubber var kaldt til fællesmøde.
Alt fungerede / intet manglede og det nye forrum er simpelthen en fornøjelse og et kæmpe plus når man skal anrette og afvikle større arrangementer.
Tak for lån på vegne af RT-23 / RT323 / RT423 / RT23Ex05.

Jens Ravn, AV-Huset

Priser for leje af Kompagnihuset

Gældende fra  1. januar 2024.

Hele huset

VALGFRIT START TIDSPUNKT

Grundtakst:
1.800 kr. inkl. moms.

+ minimum 2 timer á
300 kr. pr. time inkl. moms.

Prisen er excl. rengøring


Når du lejer “Hele huset” i minimum
24 timer

opnår du en rabat på

15%

på hele lejen excl. rengøring og evt. tillægsydelser

Salen i stuen

VALGFRIT START TIDSPUNKT

Grundtakst:
1.500 kr. inkl. moms.

+ minimum 2 timer á
200 kr. pr. time inkl. moms.

Prisen er excl. rengøring


Når du lejer “Salen i stuen” i minimum
24 timer

opnår du en rabat på

15%

på hele lejen excl. rengøring og evt. tillægsydelser

Salen i kælderen

Adgang til vores dejlige lokaler i kælderen er inkluderet når du lejer hele huset.
Konferencelokale

Konferencelokaler på Sydsjælland til ethvert slags arrangement

I Kompagnihuset slår vi dørene op for en lang række arrangementer, hvor der er brug for plads til at udfolde sig. Vi tilbyder forplejning, hvis det ønskes, og vi har masser af parkeringspladser til rådighed for vores besøgende. Er du glad for naturen, så har Kompagnihuset de helt rette konferencelokaler på Sjælland til jeres arrangement. Vi ligger nemlig i utroligt naturskønne områder, hvor man kan strække benene og nyde den smukke natur i ro og mag. Vores konferencelokaler på Sjælland er oplagte til:

 • Store møder
 • Workshops
 • Generalforsamlinger
 • Seminarer
 • Koncerter
 • Receptioner

Med andre ord har Kompagnihuset de perfekte konferencelokaler til dig, der har brug for de helt rette faciliteter, men også gerne vil holde dit arrangement i et lokale, der byder på en anderledes og charmerende atmosfære end nyere og mere traditionelle konferencelokaler. Snyd ikke dig selv for en autentisk og historisk oplevelse og hold dit næste store arrangement i Nordens ældste gildehus på Sjælland. Så er du sikret et fantastisk arrangement, og en anderledes historisk oplevelse som prikken over i’et for dig og dine gæster.

Danmarks mest velbevarede konferencelokaler på Sjælland

Kompagnihuset blev i Middelalderen bygget med det formål at samle mennesker til alt fra fest og farver til vigtige møder og forsamlinger. Visionen var dengang at skabe et rum, der kunne samle mennesker om gode oplevelser og begivenheder og møder, hvor vigtige dagsordener skulle drøftes. Denne vision lever videre i dag, i de selv samme lokaler – og det er vi utroligt stolte af.

For at sikre at huset har kunne modstå tidens tegn, har vi renoveret taget og foretaget vedligeholdelsesarbejde i de smukke lokaler, så bygningen er velbevaret og flot trods sin historiske baggrund. Du kan derfor trygt booke Kompagnihusets mødelokaler til dit næste store arrangement – vi har flotte, nyindrettede lokaler og moderne udstyr til rådighed, der sammen med bygningens charme, sørger for det bedste af to verdener i de historiske og charmerende konferencelokaler på Sjælland.

Konferencelokale
Konferencelokale

Har du spørgsmål til vores flotte konferencelokaler på Sjælland?

Har du spørgsmål til leje af Kompagnihusets festlokaler, selskabslokaler,
mødelokaler eller konferencelokaler på Sjælland, eller vil du gerne høre mere om vores historie? Så kan du læse meget mere her på hjemmesiden, hvor vi både har delt husets historie, lejepriser, samt vores renoveringsprojekter gennem tiden. Har du brug for at snakke med os direkte, er du velkommen til at kontakte os på info@kompagnihuset.dk eller telefonnummer 23 29 47 00. Så besvarer vi gerne de spørgsmål, du måtte have. Vi glæder os til at byde jer velkommen til lige præcis jeres særlige arrangement eller anledning i Kompagnihuset – Danmarks ældste konferencelokale på Sjælland.

Åbent tag

50 nysgerrige 
Fredag den 11. juni mellem klokken 13 og 15, var der guidet rundtur under den store presenning. Arkitekten og entreprenøren delte ud af deres viden.
Læs mere om “Projekt Nyt Tag”

Næstveds Søjler

Tilbage til fortiden 
Næstved blev tryllet tilbage til middelalderen den 26. – 28. august. Kompagnihuset kunne med glæde danne rammerne for åbningsmiddagen. Tak for en god festival.  
Læs mere om Næstveds Søjler på deres hjemmeside

Samarbejde

Kompagnihuset har været en del af Næstveds kultur- og erhvervsliv i mange hundrede år. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde de historiske rammer til nye møder, nye ideer og nye eventyr. 
Kontakt os og hør mere om mulighederne for samarbejde

0
  0
  Din booking
  Ingen booking nuTilbage til booking