Husorden for Kompagnihuset 

Særlige regler vedrørende husorden som lejer

Opdateret, 22. april 2022

Du bedes oplyse dine gæster, f.eks. ved din velkomst, at huset er fredet i klasse A (højeste klasse). 

Giv gerne en kort orientering om husets historie som du kan læse mere om i brochuren der findes i foyeren eller læs mere her.

Toiletter er i kælderen og ikke i/på udendørsarealer og i porte og baggårde. 

Grillpladsen er til venstre for den store indgangstrappe og er markeret med skilt. Der må kun grilles med gas. 

Rygning foregår udendørs på de anviste pladser, og skod skal placeres i den opsatte holder. 

Musik skal slutte kl. 24.00 og huset skal lukkes ned senest kl. 02.00. Det er derfor en god ide, at du overvejer om dit arrangement kan starte tidligt, f.eks. kl. 17.00 

Hvis der er behov for udluftning, kan begge døre ved indgangen åbnes i 10 minutter, f.eks. når musikken holder pause, og de vinduer der vender ud mod det grønne areal/havnen kan også åbnes så der skabes gennemtræk. Øvrige vinduer er sømmet til at hensyn til naboer og støjgener. Vi håber på din forståelse herfor. 

Røg kanoner må ikke anvendes. 

Stil IKKE varme gryder og pander på de nye bordplader. Brug de kork-beskyttere der er i anretter køkkenet.

Vi håber du, som mange andre, bliver glad for at du kan fejre dit arrangement i Kompagnihuset, og vi håber du behandler huset godt, så andre også kan få glæde af det smukke gamle hus. 

Du finder også svar på de fleste spørgsmål – læs mere her 

Velkommen 

På bestyrelsens vegne 


Næstved Nostalgiske Selskab
Ejer af Kompagnihuset

Følg den store renovering

Projekt nyt tag

Erhverv

Dagsmøder, foredrag, teambuilding, præsentationer, eller selskabslokaler i Næstved – mulighederne er mange hos os. Vi tilbyder moderne AV-udstyr og faciliteter i historiske rammer, hvad enten du har brug for mødelokaler, konferencelokaler eller selskabslokaler i Næstved.
Læs mere

Privat

Vi tilbyder et anderledes og unikt rum i Næstved, når livets særlige begivenheder skal fejres. Nordens ældste gildehus har samlet byens folk siden middelalderen i flotte festlokaler og selskabslokaler i Næstved.
Læs mere

Kultur

Foredrag, musik, fernisering og meget mere. Kompagnihusets rum og rammer i Næstved kan give et særligt tvist, og den stemning du søger, i vores store selskabslokaler i Næstved, samt festlokaler.
Læs mere 

0
    0
    Din booking
    Ingen booking nuTilbage til booking