Kompagnihuset for kulturen

Musik, foredrag, fernisering og andre særlige øjeblikke

Kompagnihuset, en del af kulturen i Næstved

Et frirum for sanserne

Hos Kompagnihuset går tradition og innovation hånd i hånd for at skabe den perfekte ramme omkring dit næste arrangement. Vores faciliteter, som omfatter både indendørs og udendørs rum, tilbyder unikke og fleksible muligheder for at tilpasse sig enhver begivenhed, uanset om det drejer sig om private fester, firmaarrangementer eller kulturelle sammenkomster.

Indendørs elegance og atmosfære

Inde i Kompagnihuset finder du en række selskabslokaler og festlokaler, der er præget af husets historiske charme kombineret med moderne faciliteter. Hvert lokale har sin egen unikke atmosfære og er akustisk optimeret til forskellige formål, hvilket gør dem ideelle til alt fra koncerter og teaterforestillinger til konferencer og gallamiddage. Det detaljerede interiør og den omsorgsfulde restaurering af disse rum sikrer en unik og indbydende stemning, der vil berige ethvert arrangement.

Udendørs faciliteter i smukke omgivelser

Udenfor breder Kompagnihusets omgivelser sig ud og tilbyder en idyllisk baggrund med velplejede haver og åbne terrasser. Disse arealer er perfekte for udendørs receptioner, sommerfester eller kunstneriske fremvisninger, hvor gæsterne kan nyde frisk luft og smukke, grønne områder. Området understøtter en række udendørs aktiviteter og er særligt populært til bryllupper og større sociale arrangementer.

Et kulturelt samlingspunkt

Vi er stolte af at være en integreret del af byens kulturelle liv og tilbyder regelmæssigt events, der fremmer lokal kunst og kultur. Vores samarbejde med lokale kulturinstitutioner og kunstnere sikrer en konstant fornyelse af vores tilbud og bidrager til et levende og dynamisk kulturliv. Kompagnihuset er mere end bare et sted – det er en oplevelse, der væver sig sammen med lokalsamfundet og dets kulturarv.

Lad os danne rammerne for dit næste arrangement

Uanset om du planlægger et intimt møde eller en stor fest, inviterer vi dig til at udforske, hvordan Kompagnihuset kan danne de ideelle rammer for dit næste arrangement. Kontakt os for at høre mere om vores faciliteter og de skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Kompagnihuset er en del af de historiske skuldre som Næstved er bygget af. Derfor er det altid en glæde når kulturlivet kommer på besøg. 

Per  Andersen
Formand for bestyrelsen, Kompagnihuset

Blev bygget for at samle folk til møde og fest

Historien om Kompagnihuset

Erhverv

Dagsmøder, foredrag, teambuilding, præsentationer, eller selskabslokaler i Næstved – mulighederne er mange hos os. Vi tilbyder moderne AV-udstyr og faciliteter i historiske rammer, hvad enten du har brug for mødelokaler, konferencelokaler eller selskabslokaler i Næstved. Læs mere

Privat

Vi tilbyder et anderledes og unikt rum i Næstved, når livets særlige begivenheder skal fejres. Nordens ældste gildehus har samlet byens folk siden middelalderen i flotte festlokaler og selskabslokaler i Næstved. Læs mere

Kultur

Foredrag, musik, fernisering og meget mere. Kompagnihusets rum og rammer i Næstved kan give et særligt tvist, og den stemning du søger, i vores store selskabslokaler i Næstved, samt festlokaler. Læs mere

Renovering af Kompagnihuset

Projekt nyt tag

Åbent tag

50 nysgerrige 
Fredag den 11. juni mellem klokken 13 og 15, var der guidet rundtur under den store presenning. Arkitekten og entreprenøren delte ud af deres viden.
Læs mere om “Projekt Nyt Tag”

Næstveds Søjler

Tilbage til fortiden 
Næstved blev tryllet tilbage til middelalderen den 26. – 28. august. Kompagnihuset kunne med glæde danne rammerne for åbningsmiddagen. Tak for en god festival.  
Læs mere om Næstveds Søjler på deres hjemmeside

Samarbejde

Kompagnihuset har været en del af Næstveds kultur- og erhvervsliv i mange hundrede år. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde de historiske rammer til nye møder, nye ideer og nye eventyr. 
Kontakt os og hør mere om mulighederne for samarbejde

0
    0
    Din booking
    Ingen booking nuTilbage til booking