Kompagnihusets online booking​

Book din næste historiske oplevelse​

Salen i stuen

Book Kompagnihusets store festsal, hvor der er plads til 80 spisende gæster. Salen er ideel til bryllupper, konfirmationer, dåb, møder, konferencer mm. Bordene i salen kan indrettes som man ønsker, og fungerer både som enkeltstående borde, eller som sammensatte borde f. eks. “hestesko”. Lokalet er desuden udstyret med det nyeste A/V udstyr, og er således en perfekt ramme for dagsmøder og større kongresser for erhvervslivet. Der er service til alle former for arrangementer, samt et anretterkøkken med kølefaciliteter, opvaskemaskine mm. 

Salen i kælderen

Vores sal i kælderen sikrer en intim og hyggelig stemning som sikrer dine gæster og dig de perfekte faciliteter i vores historiske bygning. Der er plads til 35 personer i Salen i kælderen og er perfekt til diverse mindre møder, vinsmagninger og andre anledninger hvor man ønsker folk kan sidde i grupper. Salen er udstyret med topmoderne A/V udstyr som sikrer jer de bedste muligheder for præsentationer.
Kælderen bookes sammen med Hele huset

Hele huset

Skal I afholde et større arrangement kan I booke hele Kompagnihuset. I vil kunne benytte både Salen i Stuen og Salen i kælderen. I vil have plads til 115 gæster. Vi kan blandt andet anbefale at bruge Salen i stuen til spisning, og Salen i kælderen til et ”meet and greet” område med mulighed for lettere anretninger og drikkelse.

0
    0
    Din booking
    Ingen booking nuTilbage til booking