Selskabslokaler til private

En perle blandt selskabslokaler i Næstved

Mangler du perfekte selskabslokaler i Næstved og omegn? Så snyd ikke dig selv for en unik og historisk oplevelse i Danmarks ældste gildehus – Kompagnihuset.

Et smukt og anderledes hus med hele to rummende og flotte selskabslokaler, der kan udlejes til alle former for festlige sammenkomster og anledninger. Selskabslokalerne er udstyret med topmoderne AV-udstyr og faciliteter.

Vores selskabslokaler i Næstved er beliggende i centrum i skønne omgivelser, der giver jer en anderledes og autentisk festoplevelse. Der er både mulighed for at nyde den charmerende middelalderlige stemning i vores flotte gildesale, såvel som den smukke natur, der omgiver Kompagnihuset.

Med andre ord er vores selskabslokaler i Næstved det perfekte valg til dig, der elsker charmerende, historiske bygninger, smuk natur og flotte selskabslokaler, der oser af liv, sjæl og hyggelig stemning.

Fantastiske historiske lokaler – og nyindretning af køkken og ‘forrum’ fungerer super godt. Lejede begge lokaler og delte festen op med small talk og musik i kælderen, middag og fest ovenpå. Og det hele var en succes. Kan anbefales. Smukke autentiske lokaler, i historiske omgivelser.

Mia Linda Møller

 

Priser for leje af Kompagnihuset

Gældende fra  1. januar 2024.

Hele huset

VALGFRIT START TIDSPUNKT

Grundtakst:
1.800 kr. inkl. moms.

+ minimum 2 timer á
300 kr. pr. time inkl. moms.

Prisen er excl. rengøring


Når du lejer “Hele huset” i minimum
24 timer

opnår du en rabat på

15%

på hele lejen excl. rengøring og evt. tillægsydelser

Salen i stuen

VALGFRIT START TIDSPUNKT

Grundtakst:
1.500 kr. inkl. moms.

+ minimum 2 timer á
200 kr. pr. time inkl. moms.

Prisen er excl. rengøring


Når du lejer “Salen i stuen” i minimum
24 timer

opnår du en rabat på

15%

på hele lejen excl. rengøring og evt. tillægsydelser

Salen i kælderen

Adgang til vores dejlige lokaler i kælderen er inkluderet når du lejer hele huset.
Selskabslokale

Flotte selskabslokaler i Næstved - opført tilbage i Middelalderen

Når du har arrangementer i vores selskabslokaler, hos Kompagnihuset på sjælland, får du det bedste af begge verdener: Nyindrettede og istandsatte lokaler, der byder på nyt, moderne AV-udstyr og faciliteter, samtidig med at du får muligheden for at opleve den autentiske stemning, vores charmerende hus byder på.

Kompagnihusets selskabslokaler er nemlig opført helt tilbage i Middelalderen, og trods vores renoveringsprojekter, har vi bevaret den unikke byggestil og charme, man kan fornemme, når man bevæger sig rundt i huset. En unik og historisk oplevelse, som kun kan opleves. Der er masser af parkeringsmuligheder ved Kompagnihuset, og ønsker I forplejning, klarer vi også det. Det er helt op til jer, og I bestemmer selv.

Rummelige selskabslokaler i Næstved til enhver anledning

Uanset hvilket arrangement I skal holde, så har vi i Kompagnihuset faciliteterne og den hyggelige historiske atmosfære til at sikre, at du og dine gæster får en spændende dag. Når du holder dit arrangement i vores mødelokale i Næstved, er der både mulighed for at nyde atmosfæren i de smukke lokaler, der er opført helt tilbage i Middelalderen, såvel som mulighed for at nyde den smukke natur.
 
Er du og dine gæster glade for naturen er vores selskabslokaler i Næstved således det oplagte valg til jeres kommende arrangement. Her kan du både strække ben mellem dagens indslag og nyde de smukke naturskønne omgivelser i ro og mag, samtidig med at du får den skønne middelalderlige følelse fra den smukke byggestil i vores selskabslokaler. Mere hyggeligt bliver jeres arrangement vist ikke.
Selskabslokale
Selskabslokale

Har du spørgsmål omkring vores selskabslokaler i Næstved?

Vil du gerne vide mere om Kompagnihuset og vores flotte selskabslokaler i Næstved? Så er du velkommen til at læse mere på vores hjemmeside, hvor vi deler husets vision, historie og store øjeblikke gennem tiden. Er det ikke lige selskabslokaler du mangler, har vi også mødelokaler samt konferencelokaler som kan bookes online.

Har du andre spørgsmål i forbindelse med booking og leje af Kompagnihuset festlokaler, ordensreglement, praktiske spørgsmål eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os på info@kompagnihuset.dk eller på telefonnummer 23 29 47 00. Så besvarer vi gerne de spørgsmål, du måtte have, og deler ud af husets fantastiske historie.

Vi er stolte af vores hus og dets historie, og sætter en stor ære i at dele dets historie med alle, der har lyst til at mærke stemningen og charmen fra vores smukke gildehus. Vi ser frem til at byde jer velkommen i Kompagnihuset – Danmarks smukkeste og ældste selskabslokaler i Næstved.

Åbent tag

50 nysgerrige 
Fredag den 11. juni mellem klokken 13 og 15, var der guidet rundtur under den store presenning. Arkitekten og entreprenøren delte ud af deres viden.
Læs mere om “Projekt Nyt Tag”

Næstveds Søjler

Tilbage til fortiden 
Næstved blev tryllet tilbage til middelalderen den 26. – 28. august. Kompagnihuset kunne med glæde danne rammerne for åbningsmiddagen. Tak for en god festival.  
Læs mere om Næstveds Søjler på deres hjemmeside

Samarbejde

Kompagnihuset har været en del af Næstveds kultur- og erhvervsliv i mange hundrede år. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde de historiske rammer til nye møder, nye ideer og nye eventyr. 
Kontakt os og hør mere om mulighederne for samarbejde

0
    0
    Din booking
    Ingen booking nuTilbage til booking