Festlokaler til private

Flotte festlokaler på Sjælland

Har du ledt efter smukke og anderledes festlokaler på Sjælland? Så er du kommet til det rette sted. I hjertet af Næstved på Sydsjælland ligger Kompagnihuset – Danmarks ældste gildehus, og dermed en unik perle blandt festlokaler på Sydsjælland og i resten af Danmark.

Kompagnihuset blev bygget i Middelalderen, med det formål at samle mennesker til møder og fester: Et sted man altid kunne mødes i godt lag til god stemning og i historiske oplevelser. En vision der stadig lever i dag, og som vi er stolte af at føre videre, mange år efter vores festlokaler er opført. Vil du være en del af visionen, og mærke den charmerende middelalderlige stemning til din næste store fest?

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kompagnihuset i Næstved, Danmarks og Nordens ældste gildehus.

Priser for leje af kompagnihuset

Alle priser er inkl. standard rengøring og moms.

Salen i stuen

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 1.200 kr.

+ 200 kr. pr. time (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
4.400 kr.

Salen i kælderen

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 800 kr.

+ 150 kr. pr. time (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
3.200 kr.

Hele huset

VALGFRI TIDSPUNKT PÅ TIMEBASIS

Grundtakst: 1.500 kr.

+ 300 kr. pr. time (min. 2 timer)


HEL DAG 24 timer

Fra kl. 00.00-24.00
6.300 kr.

Festlokale

Kompagnihusets festlokaler på Sydsjælland – Det perfekte feststed

Udover sin utrolige historiske og arkitektoniske charme er Kompagnihuset ideelt til festlokaler nær Næstved af mange årsager. Først og fremmest er rummet anderledes – på den gode måde. Festlokaler på Sydsjælland har oftest den samme stil og udtryk. I Kompagnihuset har vi unikke og charmerende lokaler med masser af historisk charme og sjæl, som man ikke finder andre steder på Sjælland, ja i hele Norden. Du får derfor ikke en traditionel festdag, når du vælger Kompagnihuset som festlokaler på Sjælland. Du får en fest og en historisk oplevelse på én og samme tid.

Du kan både leje hele Kompagnihuset eller vores flotte, charmerende gildesale på henholdsvis stueniveau og i kælderen. Begge gildesale oser af middelalderlig charme med deres helt særlige stemning og byggestil, der inviterer glade gæster ind i et historisk rum, som man kender det fra Middelalderens kunst og litteratur. Snyd ikke dig selv for en unik og historisk oplevelse til din næste store fest. Lad dig rive med og nyd en fantastisk fest i et af vores smukke og anderledes festlokaler i Næstved, der er ud over det sædvanlige.

Festlokaler i Næstved ved den smukkeste natur

En anden rigtig god grund til at vælge Kompagnihuset over andre festlokaler på Sydsjælland er, at Kompagnihuset ligger i de smukkeste, naturskønne omgivelser. Du kan derfor både få en anderledes og historisk oplevelse til festen, samtidig med at du kan nyde de smukkeste naturomgivelser, der omgiver hele huset.

Naturen omkring huset er til fri afbenyttelse under festen, hvis man ønsker at strække ben eller blot nyde de smukke, naturskønne omgivelser omkring Kompagnihuset. Den perfekte lokation for dig, der elsker naturen – og har gæster, der ligeledes nyder smukke naturskønne omgivelser lige ved Susåen.

Vi har masser af parkeringsmuligheder ved Kompagnihuset, og kan også sørge for forplejning til jeres fest, hvis dette ønskes. Alt i alt en anderledes og spændende festsal blandt andre tilbud af festlokaler på Sydsjælland – et forfriskende alternativ til dig, der elsker smuk natur, smukke, historiske bygninger og ønsker en anderledes og skøn fest i charmerende omgivelser.

Festlokale
Festlokale

Renoveret festlokaler på Sydsjælland – men stadig bevaret charme

Når nu Kompagnihuset i Næstved er så gammelt, hvordan er det så lige med standen og de tekniske muligheder? Sådan kan mange godt tænke, når man skal til at bestille festlokaler på Sjælland, der er bygget for næsten 500 år siden. Men du kan være helt rolig! Vores selskabslokaler er top moderne.

Vi har topmoderne A/V udstyr, og har løbende renoveret huset for at sikre, at vi kan levere samme topmoderne løsninger som andre festlokaler – dog uden at miste vores historiske og arkitektoniske charme, der gør Kompagnihuset så unikt og autentisk. Et helt særligt kendetegn som oser af stolthed. I april 2021 fik vores hus renoveret taget, samt andre mindre renovationer, der til sammen har været med til at skabe symbiose med Kompagnihusets oldtidscharme med nyt, flot tag, der kan passe godt på vores bygning i mange år fremover.

Vi har derfor flotte og nyrenoverede festlokaler på Sydsjælland, der kan byde velkommen til alle arrangementer såsom konfirmation, bryllup, barnedåb, jubilæumsfest m.m. Kun fantasien sætter grænser. Uanset anledningen vil dine gæster få en anderledes oplevelse i smukke og charmerende lokaler, der tager den festlige stemning til nye højder med sin historiske charme og smukke naturskønne omgivelser.

Giv dig selv og dine nærmeste en oplevelse for livet og hold din næste fest i et af vores festlokaler på Sjælland, som er lidt ud over det sædvanlige og den eneste af sin slags i Danmark, ja faktisk i hele Norden. Mere unik kan din kommende fest ikke blive end når den holdes i Danmarks ældste gildehus i hjertet af Næstved.

Har du spørgsmål til vores festlokaler i Næstved?

Har du spørgsmål til vores gildesale i Kompagnihuset, eller vil du gerne vide mere om vores historie, renoveringsprojekter eller vision for huset? Så er du velkommen til at læse mere her på vores hjemmeside, hvor vi deler husets vision, historie og store øjeblikke gennem tiden. Leder du efter mødelokaler eller konferencelokaler på Sydsjælland, så kan du også finde information om vores erhvervslokaler her på hjemmesiden.

Har du andre spørgsmål i forbindelse med leje af Kompagnihuset, ordensreglement, praktiske spørgsmål eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os på info@kompagnihuset.dk eller på telefonnummer 23 29 47 00. Så besvarer vi gerne de spørgsmål, du måtte have, og deler ud af vores hus’ fantastiske historie. Vi er stolte af vores hus og dets historie, og sætter en stor ære i at dele dets historie med alle, der har lyst til at mærke stemningen og charmen fra vores smukke gildehus.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en fantastisk fest i Kompagnihuset – Danmarks smukkeste og ældste gildehus.

Festlokale

Åbent tag

50 nysgerrige 
Fredag den 11. juni mellem klokken 13 og 15, var der guidet rundtur under den store presenning. Arkitekten og entreprenøren delte ud af deres viden.
Læs mere om “Projekt Nyt Tag”

Næstveds Søjler

Tilbage til fortiden 
Næstved blev tryllet tilbage til middelalderen den 26. – 28. august. Kompagnihuset kunne med glæde danne rammerne for åbningsmiddagen. Tak for en god festival.  
Læs mere om Næstveds Søjler på deres hjemmeside

Samarbejde

Kompagnihuset har været en del af Næstveds kultur- og erhvervsliv i mange hundrede år. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde de historiske rammer til nye møder, nye ideer og nye eventyr. 
Kontakt os og hør mere om mulighederne for samarbejde

0
    0
    Din booking
    Ingen booking nuTilbage til booking