Står du og skal holde fest – er du meget velkommen til at se på vores hjemmeside www.Noerstogo.dk, hvor du kan se hvilke menuer vi tilbyder.
Skulle du have andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os – hvor vi gerne hjælper med at sammensætte den rigtige menu til netop dit arrangement.
Noer’s To Go vægter meget gode råvarer, at vores mad er lavet fra bunden, samtidig med det ser lækkert og indbydende ud når det skal serveres for gæsterne.
Kontakt os gerne for en uformel snak
Mange hilsner
Tina & Kim fra Noer’s To Go
Tlf.: 22895752
Web: Noer’s To Go
Hotel Vinhuset, Næstved tilbyder mad ud af huset til dit næste arrangement i Kompagnihuset.
Vi kan både være behjælpelige med morgenmad, lidt godt til formiddagspausen, frokost, eftermiddags kage eller en lækker årstidens buffet.
Står du og skal holde fest – er du meget velkommen til at se på vores hjemmeside www.Noerstogo.dk, hvor du kan se hvilke menuer vi tilbyder. Skulle du have andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os
Bækkels Gastronomi er et moderne cateringfirma, der har afsæt i stolte faglige håndværkstraditioner, hvor dejen er sur og råvaren frisk.
Med andre ord mad, der afspejler den tid, vi lever i. Vi leverer madoplevelser
Hos Claus Andersen – Lar’t des Fleurs arbejder vi med blomster, på en passioneret, kreativ og nytænkende måde, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette stemning til dit arrangement. –
Åbent tag
50 nysgerrige
Fredag den 11. juni mellem klokken 13 og 15, var der guidet rundtur under den store presenning. Arkitekten og entreprenøren delte ud af deres viden.
Læs mere om “Projekt Nyt Tag”
Næstveds Søjler
Åbningsmiddag 20. august
Sommerens store kulturarrangement i Næstved bliver skudt igang med en åbningsmiddag i Kompagnihuset.
Vi glæder os!
Læs mere om Næstveds Søjler på deres hjemmesiden
Samarbejde
Kompagnihuset har været en del af Næstveds kultur- og erhvervsliv i mange hundrede år. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde de historiske rammer til nye møder, nye ideer og nye eventyr.
Kontakt os og høre mere om muligheder for samarbejde