Bækkels Gastronomi er et moderne cateringfirma, der har afsæt i stolte faglige håndværkstraditioner, hvor dejen er sur og råvaren frisk.

Med andre ord mad, der afspejler den tid, vi lever i.

Vi leverer madoplevelser, vi er stolte af, og det vil afspejle sig i den mad, I vil få leveret af os til jeres næste arrangement.

Kort sagt vi lever for mad!

Velbekomme!
Britt og Jesper Bækkel

Web: Bækkels Gastronimi

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Kompagnihuset, som både er lokalt og ligger tæt på. Et samarbejde der efter Kompagnihusets nye tiltag med faciliteter og udstyr har skabt et professionelt flow og givet os endnu flere muligheder som cateringpartner. Vi håber samarbejdet vil fortsætte mange år i fremtiden.

Jesper Bækkel
Indehaver, Bækkels Gastronomi

Følg den store renovering

Projekt nyt tag

Hotel Vinhuset

Hotel Vinhuset, Næstved tilbyder mad ud af huset til dit næste arrangement i Kompagnihuset.

Vi kan både være behjælpelige med morgenmad, lidt godt til formiddagspausen, frokost, eftermiddags kage eller en lækker årstidens buffet.

Noer’s to go

Står du og skal holde fest – er du meget velkommen til at se på vores hjemmeside www.Noerstogo.dk, hvor du kan se hvilke menuer vi tilbyder. Skulle du have andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os

Baekkels_011-1-1024x731

Bækkels Gastronomi

Bækkels Gastronomi er et moderne cateringfirma, der har afsæt i stolte faglige håndværkstraditioner, hvor dejen er sur og råvaren frisk.

Med andre ord mad, der afspejler den tid, vi lever i. Vi leverer madoplevelser

Claus Andersen – Lar’t des Fleurs

Hos Claus Andersen – Lar’t des Fleurs arbejder vi med blomster, på en passioneret, kreativ og nytænkende måde, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette stemning til dit arrangement. –

Blev bygget for at samle folk til møde og fest

Historien om Kompagnihuset

Åbent tag

50 nysgerrige 
Fredag den 11. juni mellem klokken 13 og 15, var der guidet rundtur under den store presenning. Arkitekten og entreprenøren delte ud af deres viden.
Læs mere om “Projekt Nyt Tag”

Næstveds Søjler

Åbningsmiddag 20. august
Sommerens store kulturarrangement i Næstved bliver skudt igang med en åbningsmiddag i Kompagnihuset.
Vi glæder os!
Læs mere om Næstveds Søjler på deres hjemmesiden

Samarbejde

Kompagnihuset har været en del af Næstveds kultur- og erhvervsliv i mange hundrede år. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde de historiske rammer til nye møder, nye ideer og nye eventyr. 
Kontakt os og høre mere om muligheder for samarbejde

0
    0
    Din booking
    Ingen booking nuTilbage til booking